تهران - خ ستارخان - چهارراه خسرو - مجتمع الماس غربی ورودی B-ط 2 واحد 205

  •  ۰۲۱ ۴۴ ۴۶ ۵۱ ۳۱ - ۰۹۹۰۶۶۹۸۸۹۷
  •  info@ezamdaneshjo.ir

ویزای ایتالیا تضمینی شینگن، هزینه و مدارک لازم

  •  ۶۱ بازدید  

مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا یکی از کشورهای محدوده شنگن می باشد از این رو  سفر به این کشور برای ایرانیان، نیازمند اخذ ویزا می باشد. به طور کلی بسته به هدف و نوع سفر نوع ویزای ایتالیا نیز متفاوت است. بر این اساس ویزای این کشور به دو نوع تحصیلی و توریستی تقسیم می شود.

ویزای توریستی : ویزای توریستی برای آن دسته از افرادی که قصد سفر گردشگری به این کشور را دارند صادر می شود. مدت زمان اعتبار این ویزا بین چند روز تا نهایتا سه ماه می باشد.

جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا چه مراحلی را باید انجام داد:

مرحله اول - متقاضی  ویزای توریستی ایتالیا موظف است فرم درخواست ویزا را پر کند. این فرم در سایت سفارت ایتالیا در تهران موجود می باشد.

برای دانلود فرم درخواست ویزای توریستی ایتالیا کلیک کنید

مرحله دومتعیین وقت سفارت می باشد. گرفتن وقت سفارت نیز از طریق سایت سفارت ایتالیا در تهران صورت می گیرد. برای وارد شدن به سایت سفارت ایتالیا کلیک کنید.

https://ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran/fa/ambasciata/

مرحله سوم - پس از تعیین وقت ، متقاضی موظف است در تاریخ مقرر با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه نموده و درخواست خود را تکمیل نماید.

 

بیشتر بخوانید همه چیز در مورد آزمون آیلتس

 

آدرس سفارت ایتالیا درتهران

تهران- خیابان جردن- خیابان نلسون ماندلا (بولوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک 15

.

روزهای کاری سفارت ایتالیا

روزها و ساعات کاری سفارت ایتالیا در تهران به شرح زیر می باشد:

ساعات کار
یکشنبه ها از ساعت 8 الی 13

دوشنبه لغایت پنجشنبه از ساعت 8 الی 14، به وقت تهران

لازم به ذکر است سفارت ایتالیا در تهران در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد.

 

مدارک ویزای توریستی ایتالیا

در زیر به مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا اشاره خواهد شد:

  1. فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  2. دو قطعه عکس پرسنلی سه در چهار
  3. گذرنامه ( گذرنامه نباید منقضی شده باشد و حداقل سه ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد)
  4. پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری متقاضی با مهر و امضای بانک.
  5. تکمیل فرم دعوتنامه توسط فرد دعوت کننده به همراه ضمیمه کارت اقامت فرد دعوت کننده
  6. اصل شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  7. اصل مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  8.  پرینت رزرو بلیط هواپیما
  9. پرینت رزرو هتل

 

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا برای کسانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند مورد نیاز می باشد. مهم ترین پیشنیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های ایتالیا می باشد.

 

پس از اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا ، دانشجوی پذیرفته شده ملزم است مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی ایتالیا را اماده نموده  و در مرحله بعد با مراجعه به سایت سفارت ایتالیا در تهران نسبت به رزرو وقت سفارت اقدام نماید.

در مرحله آخر، متقاضی در تاریخ مقرر و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، می تواند به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه نماید. در ادامه به مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی ایتالیا اشاره خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید هزینه زندگی دانشجویی در فرانسه

 

مدارک ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی ایتالیا برای مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های انگلیسی زبانِ ایتالیا به شرح زیر می باشد

-اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی

-ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با  تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی(برای متقاضیان مقطع کارشناسی )

-اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی(برای متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد)

-اصل و ترجمه مدرک فوق لیسانس به همراه ریز نمرات کامل به زبان ایتالیایی با تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان مقطع دکترا)

- اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی

- اصل و کپی یکی از مدارک زبان انگلیسی به شرح زیر

 

IELTS (B2 LEVEL) ACADEMIC
(TOEFLE-PBT (B2 LEVEL
(TOEFLE-IBT  (B2 LEVEL
(TOLIMO (B2 LEVEL

 

-شرح دروس دوره لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس)

-سه  قطعه عکس 4× 3 رنگی پشت نویسی شده

- اصل گذرنامه معتبر و یک نسخه کپی از صفحه اول گذرنامه(کاملا" خوانا)

- یک نسخه از پذیرش دانشگاه

 -پرینت رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

-پرینت رزرو هتل (حداقل 10 روز اول اقامت)

- پرینت گردش 3 ماهه حساب اخیر شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو

-مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

 

بیشتر بخوانید اخذ اقامت دائم کانادا

 

جواب ویزای سفارت ایتالیا


پس از تحویل مدارک مورد نیاز ویزای توریستی یا ویزای تحصیلی ایتالیا، معمولا بین یک الی سه ماه طول می کشد تا ویزای فرد متقاضی صادر شود.

به طور معمول پس ازتحویل مدارک به سفارت ایتالیا این سفارت یک تاریخ معین به متقاضی داده و متقاضی موظف است درتاریخ تعیین شده برای اخذ ویزای خود به سفارت ایتالیا مراجعه نماید.

نمونه ویزای ایتالیا را در زیر می توانید مشاهده نمایید.

تصویر نمونه ویزای ایتالیا