اقامت دائم کانادا: از طریق تحصیل، با سرمایه گذاری و از طریق کار

در این مقاله خواهید خواند، دریافت اقامت دائم کشور کانادا از طریق پروسه کاری، از طریق ویزای کار، ویزای کاری skill worker ، پذیرش دوره زبان فرانسوی و گذراندان دوره های کار و تحصیل

  •  ۳۸ بازدید  

دریافت اقامت دائم کشور کانادا از طریق پروسه کاری

برای وارد شدن به پروسه کاری در هر کشوری نیاز است که شما در آن کشور دعوت نامه کاری داشته باشید و حتی اگر شما از کشوری پیشنهاد شغلی داشته باشید.

سایت رسمی دولت کانادا به آدرس https://www.canada.ca/en.html می باشد برای ورود به سایت روی آدرس کلیک کنید .

 کارفرمای مربوطه در ابتدا موظف است در کشور خود به مدت سه ماه  (اگر کشور موردنظر جزء اتحادیه اروپا باشد به مدت شش ماه)

درخواست نیروی متخصص نماید و اگر در این مدت زمان نتوانست نیروی مورد نظر را جذب کند می تواند برای شما دعوت نامه کاری بفرستد که می بینیم این پروسه تقریبا پروسه ای نشدنی است!

بنابراین اگر به دنبال این هستید که از طریق پروسه کاری جهت اخذ اقامت خود اقدام نمایید روش های دریافت اقامت از طریق ویزای کاری  را به طور کامل بررسی می کنیم.

 

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کار یا ویزای کاری

کشور کانادا یکی از کشورهای واقع در آمریکای شمالی می باشد.

 پایتخت این کشور شهر اتاوا بوده و بزرگترین شهر کانادا شهر تورنتو می باشد.

 آب و هوای قسمت اعظم کانادا سرد می باشد.

این کشور یکی از زیباترین کشورها است و پهناورین آبشار جهان تحت عنوان آبشار نیاگارا نیز در آن واقع شده است. زبان فرانسوی و زبان انگلیسی زبان های رسمی کشور کانادا می باشد.

نظام این کشور دموکراسی پارلمانی است و پرچم آن نیز از دو رنگ سفید و قرمز تشکیل شده است.

کشور کانادا دارای ثبات اقتصادی  بوده و نرخ اشتغال بالایی دارد.

 

بیشتر بخوانید پذیرش و بورسیه تحصیلی ایتالیا

 

این کشور از نظر اقتصادی یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و از نظر منابع معدنی، صنعت و کشاورزی نیز در رده بالایی قرار دارد.

این کشور همچنین روابط اقتصادی تنگاتنگی با ایالات متحده آمریکا دارد.

کانادا حدود 36 میلیون جمعیت دارد. بالغ بر هشتاد درصد جمعیت کانادا از نظر دینی مسیحی هستند و بین یک تا ده درصد جمعیت نیز دارای ادیان اسلام، یهودیت، هندو و بودا می باشند.

ده درصد باقیمانده جمعیت  نیز بی دین هستند.

کشور کانادا یکی از کشورهای بسیار امن برای تحصیل، کار و زندگی است.

این کشور همچنین دارای امنیت اجتماعی و اخلاقی بالایی می باشد.

اگر به دنبال دریافت اقامت این کشور از طریق ویزای کار هستید می توانید به سه روش وارد  پروسه کاری این کشور شوید.

 

 

اقامت دائم کانادا از طریق کار

ویزای کاری skill worker راه اول اقامت دائم کانادا

از طریق ویزای کاری skill worker کشور کانادا نیروی متخصص خود را بر اساس سیستم امتیاز بندی جذب می کند.

بر اساس این سیستم به سن، سطح تحصیلات، مدرک زبان  سابقه کار و سایر گزینه ها امتیاز خاصی تعلق گرفته

 و در صورتی که حد نصاب این امتیاز را کسب نمایید می توانید وارد پروسه کاری شده و برای دریافت اقامت دائم خود در این کشور اقدام نمایید.

 

اقامت دائم کانادا بعد از تحصیل

پذیرش دوره زبان فرانسوی راه دوم اقامت دائم کانادا

راه دوم از طریق پذیرش دوره زبان فرانسوی در ایالت کبک کانادا که پروسه ای شش ماهه الی یک ساله است و نیازی به داشتن مدرک زبان ندارد.

حتی با داشتن مدرک دیپلم شما می توانید برای این پروسه اقدام نمایید و بعد از پایان دوره به اندازه طول دوره فرصت دارید که در خاک این کشور بمانید و جویای کار شوید .

در صورت پیدا کردن کار و عقد قرارداد می توانید برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نمایید.

 

برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل با موسسه اعزام دانشجو اندیشه فردا تماس بگیرید .

 

 

گذراندان دوره های کار و تحصیل Job education راه سوم اقامت دائم کانادا

از طریق گذراندان دوره های کار و تحصیل Job education ، این دوره ها ششش ماهه یک ساله و دو ساله هستند که متناسب با تخصص شما برگزار می شوند

بعد از پایان این دوره ها به اندازه طول دوره فرصت دارین در این کشور بمانید و با این مدرک جویای کار شوید.در صورت یافتن کار و عقد قرارداد می توانید برای اقامت دائم خود اقدام نمایید.

برای دریافت اطلاعات دقیق تر و جامع تر می توانید با تیم تخصصی اندیشه فردا تماس گرفته و مشاوره کاملا رایگان تخصصی دریافت نمایید.