تهران - خ ستارخان - چهارراه خسرو - مجتمع الماس غربی ورودی B-ط 2 واحد 205

  •  ۰۲۱ ۴۴ ۴۶ ۵۱ ۳۱ - ۰۹۹۰۶۶۹۸۸۹۷
  •  info@ezamdaneshjo.ir

ویزای تحصیلی یا دانشجویی فرانسه | مدارک ویزای تحصیلی فرانسه

در این مقاله خواهید خواند ، پروسه دریافت ویزای تحصیلی فرانسه، سایت سفارت فرانسه، مدارک ویزای تحصیلی فرانسه

  •  ۱۳۰ بازدید  

ویزای تحصیلی فرانسه

پروسه دریافت ویزای تحصیلی فرانسه به طور تقریبی حداکثر هفتاد روز به طول می انجامد.

دانشجویانی که ازطریق پذیرش تحصیلی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی نموده اند و طول دوره تحصیل  آن ها در کشور فرانسه بیشتر از شش ماه است از سفارت این کشور ویزای تحصیلی بلند مدت اخذ خواهند نمود.

مدت اعتبار این ویزا نهایتا یک ساله است و ویزای آن ها غیرقابل تمدید نمی باشد.

بر این اساس دانشجویان می توانند قبل از اتمام تاریخ ویزا با مراجعه به اداره مهاجرت فرانسه، نسبت به دریافت کارت اقامت موقت این کشور اقدام نمایند.

پس از اخذ پذیرش  تحصیلی در فرانسه و جهت اخذ ویزا، باید نسبت به تشکیل پرونده در سفارت فرانسه در تهران اقدام نمود.

سایت سفارت فرانسه در تهران https://ir.ambafrance.org  است.

 

برای دریافت پاسخ سوالات خود با ما تماس بگیرید .

شماره تماس: ۰۲۱ ۴۴۴۲ ۹۴۵۹

شماره تماس تلفنی و تلگرامی: ۰۹۹۰۶۶۹۸۸۹۷

شماره تماس تلفنی و تلگرامی نمایندگی ایتالیا: ۰۰۳۹۳۲۰۱۵۹۰۹۸۱

بیشتر بخوانید تحصیل رایگان در رشته پزشکی و دندانپزشکی فرانسه

 

مدارک ویزای تحصیلی فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده و اخذ ویزای تحصیلی فرانسه به شرح زیر است:

  1. گذرنامه متقاضی
  2. نامه پذیرش تحصیلی
  3. شناسنامه و ترجمه فرانسوی آن
  4. ترجمه فرانسوی آخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  5. گواهی تمکن مالی(پرینت گردش حساب به نام دانشجو)