تهران - خ ستارخان - چهارراه خسرو - مجتمع الماس غربی ورودی B-ط 2 واحد 205

  •  ۰۲۱ ۴۴ ۴۶ ۵۱ ۳۱ - ۰۹۹۰۶۶۹۸۸۹۷
  •  info@ezamdaneshjo.ir

شرایط پذیرش تحصیلی فرانسه 2018 موسسه اعزام دانشجو به فرانسه

در این مقاله خواهید خواند، شرایط پذیرش تحصیلی فرانسه، معرفی کشور فرانسه، پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، دوره های زبان فرانسه، مدارک مورد، اجازه کار و هزینه زندگی در فرانسه

پذیرش تحصیلی فرانسه، موسسه اعزام دانشجو به فرانسه

پذیرش تحصیلی فرانسه و تحصیل در کشور فرانسه رایگان می باشد.

دانشگاه های کشور فرانسه از لحاظ علمی در وضعیت ایده آلی قرار دارند.

بر این اساس بسیاری از افراد در نقاط مختلف جهان، این کشور را به عنوان مقصد تحصیل خود انتخاب می کنند.

تحصیل در کشور فرانسه به دو زبان فرانسه و انگلیسی امکان پذیر می باشد.

شروع سال تحصیلی در این کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا سپتامبر هر سال می باشد.

فراخوان پذیرش جهت دوره های زبان فرانسه نیز دو بار در سال صورت می گیرد.

لازم به ذکر است کسب نمره B1 جهت اخذ ویزای فرانسه کافی می باشد،

اما حد نصاب مورد نیاز مدرک زبان فرانسوی جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه های فرانسه بسته به رشته و مقطع تحصیلی متفاوت است.

جزییات اخذ پذیرش در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد ، دکترا و دوره های زبان در کشور فرانسه به شرح زیر می باشد .

 

در صورت داشتن هرگونه سوال ، پذیرش تحصیلی و اخذ پذیرش دوره های زبان فرانسه با شهریه پایین با ما تماس بگیرید.

موسسه اعزام دانشجو اندیشه فردا آماده شنیدن صدای گرمتان می باشد.

(دفتر تهران)
۰۲۱-۴۴۴۲۹۴۵۹ خط ثابت دفتر
۰۹۹۰۶۶۹۸۸۹۷ ارتباط واتس اپ

معرفی کشور فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای اروپایی است که در غرب این قاره واقع شده است.

مرکز این کشور شهر پاریس می باشد که این شهر همچنین بزرگ ترین شهر کشور فرانسه محسوب می شود.

پرچم فرانسه از سه رنگ قرمز، سفید و آبی تشکیل شده است.

زبان رسمی این کشور، فرانسوی و نظام آن جمهوری می باشد.

واحد پولی این کشور، فرانک می باشد و پیش شماره بین المللی آن 33+ است.

آب و هوای فرانسه در قسمت های جنوبی ، مدیترانه ای و در قسمت های شمالی و شرقی، معتدل می باشد.

این کشور از لحاظ اقتصادی بسیار قوی است و پنجمین اقتصاد بزرگ جهان محسوب می شود.

این کشور جزء اعضای اصلی سازمان ملل متحد می باشد و یکی از کشورهایی است که در این سازمان دارای حق وتو می باشد.

کشور فرانسه به دلیل استاندارهای عالی زندگی همچون آزادی، رفاه، سلامت و.... یکی از کشورهای ایده آل برای زندگی محسوب می شود.

 

پذیرش تحصیلی فرانسه در مقاطع مختلف

 

پذیرش تحصیلی فرانسه مقطع کارشناسی

زبان تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه های فرانسه، فرانسوی می باشد.

 به عبارت دیگر تمامی رشته های مقطع کارشناسی دانشگاه های فرانسه به زبان فرانسوی ارائه می شود.

طول دوره لیسانس در دانشگاه های این کشور سه تا چهار سال می باشد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور سالیانه حدود 200 یورو می باشد.

 

بیشتر بخوانید ویزای دانشجویی فرانسه

 

پذیرش تحصیلی فرانسه مقطع کارشناسی ارشد

امکان تحصیل در برخی رشته ها به زبان انگلیسی در دانشگاه  های فرانسه وجود دارد.

طول دوره کارشناسی ارشد در فرانسه بین یک تا دوسال می باشد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در این کشور سالیانه حدود 250 یورو می باشد.

 

پذیرش تحصیلی فرانسه مقطع دکترا

در مقطع دکترا همانند مقطع کارشناسی ارشد امکان تحصیل در برخی رشته ها به زبان انگلیسی در دانشگاه های فرانسه وجود دارد.

طول دوره دکترا در فرانسه بین سه تا چهار سال می باشد. هزینه تحصیل در مقطع دکترا در این کشور سالیانه حدود 400 یورو می باشد.

 

دوره های زبان فرانسه

امکان اخذ پذیرش در دوره های زبان فرانسه بدون مدرک زبان فرانسه امکان پذیر می باشد.

اما باید به این نکته توجه داشت پس از اخذ پذیرش دوره زبان، به دلیل اینکه مصاحبه سفارت به زبان فرانسه صورت می گیرد

دانستن دانش زبان فرانسه تا حدی که بتوان سوالات مصاحبه را پاسخ داد ضرروی می باشد.

طول دوره های زبان فرانسه به صورت یک ترم(شش ماهه) و یکساله می باشد.

اما اخذ ویزا جهت دوره های زبان فرانسه که کمتر از یکسال است امکان پذیر نمی باشد، لذا بهتر است متقاضیان نسبت به اخذ پذیرش دوره های یک ساله زبان فرانسه اقدام نمایند تا جهت اخذ ویزا دچار مشکل نشوند.

لازم به ذکر است هزینه دوره های یک ساله زبان بسته به دانشگاه بین 700 تا 3000 یورو در سال متغیر است.

 

جهت اخذ پذیرش دوره های زبان فرانسه با شهریه پایین با ما تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش دانشگاه های فرانسه

مدارک کلی

پاسپورت

مدرک زبان فرانسوی

مدارک برای پذیرش تحصیلی فرانسه به تفکیک مقطع و رشته

ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی پایان تحصیلات آن ها (برای متقاضیان مقطع کارشناسی)

ریز نمرات دیپلم، پیش دانشگاهی و لیسانس به همراه گواهی پایان تحصیلات آن ها + CV یا رزومه + دو عدد توصیه نامه + انگیزه نامه (برای متقاضیان دوره کارشناسی ارشد)

ریز نمرات دیپلم، پیش دانشگاهی و لیسانس و کارشناسی ارشد به همراه گواهی پایان تحصیلات آن ها+ رزومه(سی وی)+ دو عدد توصیه نامه+ انگیزه نامه +پروپوزال ( برای متقاضیان دوره دکترا)

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به زبان فرانسوی +ترجمه شناسنامه به زبان فرانسوی(برای متقاضیان دوره زبان فرانسوی)

 

ویزای تحصیلی فرانسه

پروسه دریافت ویزای تحصیلی فرانسه به طور تقریبی حداکثر هفتاد روز به طول می انجامد.

دانشجویانی که ازطریق پذیرش تحصیلی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی نموده اند و طول دوره تحصیل آن ها در کشور فرانسه بیشتر از شش ماه است از سفارت این کشور ویزای تحصیلی بلند مدت اخذ خواهند نمود.

مدت اعتبار این ویزا نهایتا یک ساله است و ویزای آن ها غیرقابل تمدید نمی باشد.

بر این اساس دانشجویان می توانند قبل از اتمام تاریخ ویزا با مراجعه به اداره مهاجرت فرانسه، نسبت به دریافت کارت اقامت موقت این کشور اقدام نمایند.

پس از اخذ پذیرش  تحصیلی در فرانسه و جهت اخذ ویزا، باید نسبت به تشکیل پرونده در سفارت فرانسه در تهران اقدام نمود.

وب سایت سفارت فرانسه در تهران https://ir.ambafrance.org  است.

 

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده و اخذ ویزای تحصیلی فرانسه به شرح زیر است

  • گذرنامه متقاضی
  • نامه پذیرش تحصیلی
  • شناسنامه و ترجمه فرانسوی آن
  • ترجمه فرانسوی آخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  • گواهی تمکن مالی(پرینت گردش حساب به نام دانشجو)

 

اجازه کار در فرانسه

متقاضیانی که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی فرانسه شده اند پس از ورود به این کشور و در صورت یافتن کار، هفته ای 20 ساعت اجازه کار به صورت قانونی را دارند.

حداقل حقوق در نظر گرفته شده نیز ساعتی حدودا 10 یورو می باشد.

 

هزینه زندگی در فرانسه

به طور کلی هزینه زندگی در کشور فرانسه شامل هزینه تحصیل، هزینه پوشاک، هزینه خورد خوارک و هزینه محل اقامت می باشد.

بیشترین مقدار هزینه یک فرد در فرانسه، هزینه اقامت می باشد که مقدار آن بسته به شهر و منطقه متفاوت است.

به عنوان مثال هزینه محل اقامت در شهرهای بزرگتر همانند پاریس نسبت به شهرهای کوچکتر فرانسه بالاتر است،
اما به طور کلی هزینه محل اقامت مبلغی بین 300 تا 500 یورو در ماه در نوسان است.

هزینه خورد و خوراک نیز بسته به سبک زندگی و ذائقه غذایی فرد متفاوت است.

اما به طور کلی شامل مبلغی بین 100 تا 200 یورو در ماه می باشد.

در مورد هزینه های تحصیل نیز همانطور که اشاره شد هزینه تحصیل در فرانسه تقریبا رایگان است

( به استثناء دوره های زبان فرانسه ) و نهایتا مبلغی بین 400 یورو در سال می باشد.

 

 

دوره های زبان فرانسه